Wywołałaś swoim BEEEEEEE, Pana Be, który przyznaje Tobie oto ten zaszczytną nagrodę: http://t4.imagechef.com/ic/imgout/sampa … ef6ffe.jpg
Ostatnio edytowany przez Pan Be (2007-10-08 13:12:31)
a cio to bo nie chce sie odtworzyc szkoda ze tylko ciebie moje beeeeeeeee przywrocilo do zycia w opustoszalej krainie forum
wieeeeeeeeeeeeelkie <buhaha>
Zbanowany
haha brawa dla mnie:D weszłam na to forum pierwszy raz od...hmmm..
dłuuugiego czasu:D ale postaram się nadrobić..ciekawa jestem ile czasu zajmie mi przeczytanie tego wszystkiego od mojej ostatniej wizyty...uuu
no cóż kiedyś się uda:D
pozdrowienia
troszeczke napewno Ci zajnie:P:Pale zycze powodzenia:* a tak wogóle nie ten dzila ale chcialam zlozyc zyczenia Naszej Kasi Mróz wszystkiego naj naj naj naj naj lepszego z okazji urodzinek:*
Ostatnio edytowany przez Pacik (2007-10-15 16:02:52)
Hmm to dla naszych kochanych DLA KASI z okazji urodzin i DLA PAULINKI za to ze wreszcie weszla i nas odwiedzila tu na forum nie bylo jej dawnooo bardzo bardzo no ale w koncu sie zjawila i gratulacje dla niej
Zbanowany
ojoj dziękuję Wam bardzo, że zwróciłyście uwagę na powrót mojej skromnej osoby:D i za to, że we mnie wierzycie:D
niewątpliwie jest to osiągnięcie i cieszę się,że podzielacie moje zdanie:D (Kasi składałam juz tyle razy życzenia, że jak usłyszy je ode mnie jeszcze raz to to się może źle skończyc..
ale korzystając z okazji Kasiu sto lat po raz 1000:D
)
ciesze sie ze Ty sie cieszysz <LOL>
noo jakos to bedzie a kto dzisaj przychodzi na probe
??????
heh... akurat we wtorek mialam ochote na probe isc... no ale niestety -> robienie czegokolwiek kreatywnego we wtorkowy wieczor nie ma sensu przed... hmmm... 18:45... Dziekuje za zyczenia
Nie ma za co KOCHANA