no wlasnie Panie Nieznajomy ale chcialabym zauwazyc droga Smerfetko ze Ciebie zaliczylam do starego gronaq chyba ze chcesz bycc mlodym to porsze bardzo
A czemu Smerfetkę chcesz zaliczać do starego grona?? Jak dla mnie to to jest nowa postać u nas i też może czuć się przez jakiś czas nowym gronem, a nawet powinien/powinna
Nie wiem jaką fomą osobową się wyrażać <lol>
Zbanowany
Oż Wy Papa Smerf jest stary, ale ja nie
no dorbrze jestes nowwwaaaaa a dootego stworzona przez GARGAMELA haha
Smerfetka
Kobieta-smerf, która została stworzona przy użyciu magii i alchemii złego czarodzieja – Gargamela, w celu szpiegowania smerfów. Ubiera się w białą sukienkę oraz białe buty na wysokim obcasie. Ma długie, blond włosy. Smerfetka początkowo była nieprzyjemna i miała nieruchome, czarne włosy, ale dzięki zaklęciu Papy Smerfa, została przemieniona w blond piękność (w komiksie odbywa się to dzięki operacji chirurgicznej). Jest najbardziej czuła i wrażliwa ze wszystkich smerfów. Jej hobby to hodowla kwiatów. Uwielbia podlewać je nucąc pod nosem.
OMG właśnie leżę i się zwijam ze śmiechu <buhaha> Tak powstała nasza Smerfetka? Nie sądziłam:P
Ciekawe czy nie przelala kwiatkow Smerfetko to pytanie nalezy do ciebie
Zbanowany
hahaha widze, że wgłębiacie się i to bardzo moją historie
wszystko jest możliwe
nie nie przelewam kwaitków hoduje kaktusy
jak to "wszystko jest możliwe"?? Czyżby Smerfetka nie wiedziała skąd się wzięła?! A może nie od Gargamela, tylko od Bociana, albo z kapusty??
Nie toooo z Gargamelem jest prawda.. choduje kaktusy cos mi tu nie gra no ale dobrze chyba nie mowimy o tej samej Smerfetce, ktorej glosu w polskiej wersi uzyczala
Halina Chrobak
bziuuuum
H,mmm kto jest Gargamelem mam pewnego wstreciucha ktorego kiedys zreszta.....
znajdzie sie jeszcze kilku do roli Gargameeeeelaaaaa
wiecie co... amorek zaatakowal pewna biedno dziewczynke w wieku 12 lat - umiera z milosci do mojego brata <lol2>