Wiec walasnie pozdrawiamy nasza tajemnicza jakze Vitani
Zbanowany
Nie sądziłam, że ktoś będzie tak głęboko rozważał to kim jestem:D Ej bo jak nie będę anonimowa to mi zabawę zepsujecie:P
wiele ze stwierdzeń, które zostały wysunięte są zgodne z prawda;)
pozdrawiam:*
Hehehe jednak to ze jestes anonimowa to Ci sprawia duza przyjemnosc <lol> hmm..... moze tak zostanie moze sie nie dowiemy kim jestes
Ale my mozemy sie tylko domyslac... to podmiot naszego zainteresowania moze rozwiac wszelkie tajemnice, ktore wedle swojego zyczenia zapoczatkowal wokol swojej osoby
no wiesz... pewnosci nogdy miec nie bedziesz nawet jak nasza kolezanka sie przedstawi ;p
Zbanowany
Na własne życzenie byłam anonimowa i na własne przestałam być;]
heh.. widze, ze jestescie coraz blizej moze jednak Vitani
sie przedstawi i pojedzie z nami na wyjazd :>...
a tak poza tym to ja nie wiem czy pojade w piatek, bo w sobote mam przyjsc do szczepienia
Zbanowany
Ja też mam iść do szczepienia:D Przedstawiłam się choć nie wszystkim:P
hehe.. czuje sie wtajemniczona ale mnie zaszczyt kopnał.. a jedziesz moze do meciny?? wlasnie sobie przypomnialam, ze przeciez kamila tobiasz tam miala mieszkac
..
Zbanowany
Qrcze...wiem, że mieszka w w tych okolicach, ale raczej nie będę mogła sie wybrać...
A moze bysmy znowu gdzies razem pojechali co wy na to xD
Ja jestem jak najbardziej za.. tylko jak dla mnir to tylko do konca lipca, bo pozniej wyjezdzam...
jakto gdzie?? ;d coz to za pytanie ja pojade wszedzie tam gdzie wy
chociaz wiesz Kasiu.. moze jakies ognisko? :> Tak jak juz wroca ludki z rekolekcji..
(mam na mysli glownie Monike, moja slodziutka zielona koronke
)