nie... moze nie pseudo a ten kotek to fktycznie slodziutki byl
(kto zna moja histoie glebiej to wie dlaczego tak mowie) xD
Hmm to jest bardzo ciekawe...
Zbanowany
A czy ludzie z forum z poza oazy też są zaproszeni?? hehehe
To pytanie musisz skierowac do Kasi & Pati
to zalezy kim jestes ;p i czy reszta uczestnikow sie zgodzi ;p
i czy jestes pewna ze przezyjesz ten wyjazd ;p
Hmm przezyje to raczej nikla szansa, a to prawda ze Cie nie znamy wiece hehe i tak decyzja zalezy w dalszym ciagu od Kasi
ja juz wyrazilam swoje zdanie... tak wiec decyzja zalezy od samej zainteresowanej
Rowniez prawda ale co my sie ebdziemy klocic no nie
Zbanowany
Kasiu znasz mnie dobrze, tak myślę Nie jestem pewne... Bo nie wiem czy jest taka możliwość, a nie ma sensu zastanawiać sie nad czymś, co może być niemożliwe do spełnienia. Pozdrawiam;)
My Cie rowniez pozdrawiamy
Zbanowany
Wow ktoś mnie pozdrawia <jupi>
To jest tym bardziej ciekawe gdyz osoba pozdrawiajaca Cie znaczy sie ja wcale nie wie kim jestes
Zbanowany
Ja też Ciebie nie znam, a pozdrawiam więc jak widać nie zawsze pozdrawia się tylko znajomych;]
tak sobie myślę i dedukuję, bo zastanawiam się cały czas, kim jest Vitani, reszte osób albo wiedziałam kim są, albo się domyślałam, albo się dopytałam. a tu mam cień podejrzeń, ale brakuje pewności. ale tak zbierając dane, to Vitani jest osobą, która kiedyś chodziła na oazę, więc zakładam, że za moich czasów jeszcze i ją znam. jak pewnie znaczna część tego forum. a idąc dalej, to Vitani pisze, że uczyła Kasię M. pływać. nie wiem o co chodzi, ale stąd podejrzewam, że jest w wieku Kasi, Pati i spółki;) mogę tak to okreslić, prawda? a idąc jeszcze dalej, to pewnie Vitani jeszcze śpiewała w scholi? to takie moje luźne rozmyślania, pytanie czy trafne? no i zniknęła z oazy czas jakiś temu i tego nei żałuje, tylko tego, że nie ma kontaktu z tymi co są na oazie. cóż, ja zniknęłam jakiś rok temu, ciekawe kiedy to uczyniła nasza tajemnicza postać?
no Monia... dobrze dedukujesz normalnie jak Sherlock Holms
tzn tak mi sie wydaje ze dobrze bo sama nie mam pewnosci... ale w koncu niewiele bylo smialkow ktorzy mnie plywac uczyli a do tego chodzili na oaze
pozdrawiam tajemnicza Vitani