To jak jutro rowniez wyruszamy na miasto to bedzie niezapomniana wyprawa
Niezapomniana wyprawa.. oby tylko dopisaly nam humory.. zebysmy mialy na tyle sily, zeby przyjac odmowy i na tyle odwagi, zeby pozniej do kogos jeszcze podejsc.. ahh...
Ale mamy dzisiaj pogode!! Zyc sie odechciewa.. nie bedzie wiele ludzi, ale moze warto probowac.... ahh... nie wiem jak u innych, ale u mnie deszcze bardzo mocno oddziałuje na moja wrazliwosc.. zawsze mam wtedy melancholijny nastroj..
Nie wiem czy wy ale ja dostalam maila ze jest robta reczna w siedzibie:) nasypywanie asionek tym razem innych:)
wiecie co ja nie wiem czy dzis wogole cos zbiezemy przeciez praktycznie caly czas pada:/
To moze chociaz z nasionakmi pomozemy co wy na to hehe moze nam sie jakos uda do zobaczenia o 13.30
Mhm.. ja jestem za tym, żeby pakować dzisiaj głównie nasionka na przyszłe dni.. w poniedziałek ma być już ładna pogoda, mam nadzieje, że wszystkie dadz± radę..
Dobry pomysl to dzisiaj nasiona
i popakowalysmy.. no i osiagnelysmy przeciez niesamowity rezultat.. w koncu Olu zebrałysmy na kredki.. no i to co sie Darek nad nami zlitowal.. nie ma co.. jak tak dalej pojdzie to zamiast korepetycje dziecio, podarujemy baloniki.. ale trzeba byc dobrej mysli..
Dobrej mysli narazie to ja mam cale czarne mysli jak smola i to taka wstretna ochydna ze nie da sie przez nia przejsc nic sie nie da wszystko jest do dupy czy to ma sens dalej zyc......
dobrze postaramy sie
Tylko zebysmy znou nie zdolowali wszystkich w siedzibie
im to chyba nie grozi ja zaczynam podejrzewac, ze oni tam maja jakis tajemniczy akumulator pozytywnej energii